Çarşamba, Ağustos 03, 2011

Patikler












7 yorum:

okuyan dedi ki...

hepsi çok hoş ama çiçekli olanları çok beğendim:)
sevgiler...

canan dedi ki...

okuyan teşekkür ederim beğenmene sevindim

Tatlı CaDı dedi ki...

Merhaba canım, ziyaretine cok sevindim. yapmaya çalıştığım şu kare motifli patiklerdendi. annecim hediye almış, bana örnek olur diyordum yaparken bulamadım, uydura uydura yapmaya çalıştım. Oldu birşeyler de ben çiçeklerle donatmak istedim tıpkı senin patiklerin gibi hepsi çok güzel olmuşlar. Şablon motifi ile yaptığın çeçek süslemelerini çok beğendim ilk patiklerimi ben de öyle deneyeyim bari inşallah seninkiler gibi güzel olurlar, Sevgiler.. CiCi KaLL.. (^_^)

canan dedi ki...

Acemi cadı teşekkür ederim beğenmene sevindim motif patiğin birleştirmesinde mi zorlandın istersen sana yardımcı olurum senin patiklerinde çok güzel olacaktır eminim ziyaretin için teşekkür ederim sevgiler..

Tatlı CaDı dedi ki...

Patikleri yaptım arkadaşım teşekkür ederim. yani senin kiler kadar ağır olmasalar da yaptım şeyler işte.. süsledikten sonra nasıl olmuş diye fikrini yazarsan çok sevinirim.. senin gibi motif şablonumu kullanmaya karar verdim de bir iki iş girdi araya henüs yapamadım.. ama çok sürmez yakında hallederim.. Diğer patik modellerin de çok güzel. Teklifin için çok sevindim takıldığım yerde rahatlıkla yardım isterim çok teşekkür ederim.. CiCi KaLL.. (^_-)

canan dedi ki...

eminim senin patiklerde çokk güzel olmuştur seve seve fikrimi yazarım teklifim her zaman geçerli hiç sıkılmadan takıldığın yerde yazabilirsin yardıma hazırım sevgiler..

el emeğim göznurum dedi ki...

canancım patiklerin cok güzeller canım emeklerine sağlık